2 gedachten over “Biennale Brabant 2019 8-24 november

 1. Hallo,
  Mijn naam is Willy Alferink en ook ik werk al jaren met A1 en glasvezeldoek. Graag wil ik je iets vragen. Nadat het polystyreenschuim is verhard met A1 en glasvezeldoek zie ik bij jouw beelden een supergladde afwerking. Hoe en welk materiaal maak je die gladde laag ?
  Graag hoor ik van je.
  P.s. Je beelden zijn geweldig !!
  Groet,
  Willy Alferink / Lochem

  Like

  • Dag Willy,

   Bedankt voor je bericht en compliment. De gladde afwerking is vooral te danken aan heel veel schuurwerk. Om tot een dikke schuurbare laag te komen gebruik ik A1 Thix A bij iedere laag met glasvezeldoek.De laatste laag probeer ik dan al met uitgeknepen sponsje zo strak mogelijk te krijgen.

   Met vriendelijke groet,
   Carla

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s