Project “gezonde vis” (werktitel)

Project_gezonde_vis_weblog_2 Project_vis_weblog_2 Het Waterkwartier krijgt er een bijzonder kunstwerk bij. Op het schoolplein van de OWS Aquamarijn aan de Biezendwarsstraat komt een grote open driedimensionale vis van stalen buizen te staan, met een kop en een staart die voorzien zijn van 400 bronzen penningen. De Nijmeegse kunstenaar Carla Dijs maakte in opdracht van Aquamarijn een ontwerp waarbij samenwerking tussen kunstenaars, school, wijkbewoners en bronsgieterij De olifant centraal staat.

Op 3 juli 2008 is de feestelijke onthulling van het kunstwerk : ‘gezonde vis’

De vis wordt onthuld door de Wethouder Hannie Kunst van Cultuur

Kijk voor meer info op www.waterkwartier.web-log.nl

2 gedachten over “Project “gezonde vis” (werktitel)

  1. Graag zou ik naar het kunstenaarsplein in de molenpoort willen gaan op zaterdag 29 september, naar mijn weten klopt deze data niet. Mijn vraag is of het kunstenaarsplein op zaterdag 27 september is of maandag 29 september?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s