8 gedachten over “Foto galerie 2

  1. Hai Carla, heb weer met veel plezier je site bekeken. Heel harmonisch met prachtige kleuren en mooie foto’s, waarop de beelden helemaal tot hun recht komen.
    Enne…dat eetbare beeld, ik ben zo benieuwd waar het naar smaakt.
    Vast en zeker naar meer.

    Groetjes Annemiek

    Hebben het heel gezellig gevonden afgelopen donderdag!

    Like

  2. Hallo Carla

    Heb voor het eerst naar je site gekeken en ik moet zeggen het zijn heel bijzondere beelden. Voor mij hebben ze ook nog een speciale betekenis

    groetjes liz

    Like

  3. Hoi Carla,
    heb vandaag voor de eerste keer naar je web-log gekeken tijdens mijn pauze. Ziet er heel goed uit. Zal er thuis nog eens rustig naar kijken. Ik plaats dan nog wel een nieuwe reactie.
    Groetjes,
    Wim

    Like

  4. Dag Carla,
    Gisteren voor het eerst in heel m’n leven enige tijd doorgebracht in Wijk bij Duurstede, alwaar ik ook je beelden voor de eerste keer van m’n leven zag. Ik zei meteen tegen de galerie houdster dat jij wel een behoorlijk leuk mens moet zijn als je deze beelden maakt. Bij deze meld ik dat dus ook aan jou. Ik ben van zins om 1 van je houtcellulose beelden aan te schaffen. Kun je me daar wat foto’s van mailen? Ik zie ze graag tegemoet. Wees ondertussen gegroet etc.
    Rik Comello

    Like

  5. Dag Rik,

    Bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn beelden. Ik wil je wat foto’s mailen, de vraag is alleen van welk beeld? Dat hoor ik graag van je.

    Met vriendelijke groet,
    Carla

    Like

Plaats een reactie